Vertrokken met onbekende bestemming, Z. Gujda, Mendelssohnplein 38 B, 3131 RJ, Vlaardingen

 Uit onderzoek van de gemeente Vlaardingen is gebleken dat onderstaande persoon niet meer woont op het adres waar hij/zij volgens de basisregistratie personen (BRP) staat ingeschreven.

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Vlaardingen heeft besloten de bijhouding van de persoonslijst van deze persoon op te schorten. Dit betekent dat hij/zij daardoor niet meer op dat adres staat ingeschreven.

 

  • Z. Gujda, geboren 17-11-2005, Mendelssohnplein 38 B, 3131 RJ Vlaardingen, met ingang van 27-06-2019.

     

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag van bekendmaking hiervan bezwaar maken door het indienen van een bezwaarschrift bij het college van burgemeester en wethouders van Vlaardingen (Postbus 1002, 3130 EB Vlaardingen).

Tevens kunnen belanghebbenden een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank te Rotterdam (Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam).

Een voorlopige voorziening kan worden getroffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. De verzoeker om een voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd.

Naar boven