Kennisgeving beschikking maatwerk Brasserie Wijsheid B.V.

Activiteitenbesluit milieubeheer

 

Onderwerp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rotterdam maken het volgende bekend.

 

Op 16 juli 2019 hebben wij een verzoek ontvangen van Brasserie Wijsheid B.V. om vrijstelling voor het lozen van afvalwater op het vuilwaterriool door een vetafscheider en slibvangput voor de inrichting aan de Berberisweg 4, 3053 PJ Rotterdam.

 

De inrichting wordt op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer als een type B-inrichting beschouwd (meldingplichtig). De activiteiten van Brasserie Wijsheid B.V. vallen geheel onder werkingssfeer van dit besluit.

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rotterdam hebben besloten om maatwerkvoorschriften op te leggen met betrekking tot het lozen van afvalwater op het vuilwaterriool door een vetafscheider en slibvangput.

 

Het besluit is op 18 september 2019 aan de aanvrager bekend gemaakt.

 

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken ingaande de dag na de dag van bekendmaking aan de aanvrager tegen dit besluit bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Rotterdam, Postbus 1011, 3000 BA Rotterdam, o.v.v. “Awb-bezwaar”.

 

Wij verzoeken u een kopie van uw bezwaarschrift en/of het verzoek om een voorlopige voorziening te sturen aan de DCMR Milieudienst Rijnmond, Postbus 843, 3100 AV Schiedam.

 

Inlichtingen

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de DCMR Milieudienst Rijnmond, via info@dcmr.nl onder vermelding van DCMR zaaknummer 9999130697.

 

 

 

Naar boven