Rectificatie verleende omgevingsvergunning voor Herenweg 53 Maarssen, het uitbreiden van de muziekvergunning voor het evenement Harleydagen op 20, 21 en 22 september 2019

In de bekendmakingen van 2 september 2019 staat ten onrechte vermeld dat er een omgevingsvergunning is verleend voor het verlengen van de einddtijd van de muziek tijdens de Harley Davidson dagen (20, 21 en 22 september 2019 op het strandbad van de Maarsseveense Plassen) op 21 september tot 1.00 uur.

De juiste tekst moet zijn: Ontheffing is verleend op grond van artikel 2.12, lid 1 onder a, onder 2, Wabo ‘afwijken voor kruimelgevallen voor bepaalde tijd’ om de eindtijd van de muziek tijdens de Harley Davidson dagen (20, 21 en 22 september 2019 op het strandbad van de Maarsseveense Plassen) op 21 september 2019 te verlengen van 23:00 uur naar 24:00 uur.

Datum verzonden: 2 september 2019

Dossiernummer: 190753

Bezwaarclausule

Als u het niet eens bent met dit besluit, dan kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift indienen. Dit moet schriftelijk binnen zes weken na de datum van verzending van dit besluit. Het bezwaarschrift moet de volgende gegevens bevatten:

  • 1.

    de dagtekening;

  • 2.

    uw volledige naam- en adresgegevens;

  • 3.

    uw handtekening;

  • 4.

    een aanduiding van het besluit waarmee u het niet eens bent; en

  • 5.

    de reden(en) waarom u het hiermee niet eens bent.

Het bezwaarschrift moet worden ingediend bij burgemeester en wethouders, Postbus 1212, 3600 BE te Maarssen.

Het indienen van een bezwaarschrift schort het besluit waartegen u bezwaar hebt gemaakt, en de eventuele gevolgen ervan, niet op. Als u een bezwaarschrift hebt ingediend, kunt u vooruitlopend op de beslissing hierover om een voorlopige voorziening vragen. Dit doet u door middel van een verzoekschrift aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA te Utrecht. U stuurt een kopie van het bezwaarschrift en het besluit waartegen u bezwaar maakt met uw verzoekschrift mee. In uw verzoekschrift geeft u aan u waarom u een spoedeisend belang bij de voorlopige voorziening hebt. Aan deze procedure zijn kosten verbonden.

U kunt ook digitaal het verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven