Besluitenlijst college 10 september 2019 gemeente Oisterwijk

Het college heeft in de vergadering van 10 september 2019 de volgende besluiten genomen:

 

Regeling inconveniënten

Het college heeft de regeling inconveniëntentoelage met bijlagen vastgesteld en heeft ook een overgangsregeling vastgesteld bij achteruitgang in hoogte van toelage.

Raadsinformatiebrief kostendekkendheid leges

Het college heeft de raadsinformatiebrief kostendekkendheid leges vastgesteld en legt deze voor aan de raad.

Beantwoording vragen art 34 RvO van AB inzake de gedenknaald KVL

Het college heeft ingestemd met de schriftelijke beantwoording van de vragen van AB inzake de gedenknaald (rijksmonument) op het KVL terrein.

Raadsbericht budgetprognose jeugdhulp 2019

Het college heeft ingestemd met de toevoeging van een lokale paragraaf in het regionale raadsbericht waarmee raadsleden worden geïnformeerd over de laatste budgetprognose jeugdhulp 2019.

Bijlage bij bestuursrapportage 2019

Het college heeft ingestemd met de bijlage bij de bestuursrapportage 2019 en stelt deze op 11 september a.s. ter informatie beschikbaar aan de raad.

In de bijlage zijn de bij de bespreektafel aan de orde gestelde vragen uitgewerkt en toegelicht.

Aankoop voetbalaccommodaties V.V. Trinitas Oisterwijk

Het college heeft ingestemd met drie overeenkomsten tussen gemeente Oisterwijk en V.V. Trinitas Oisterwijk. In deze overeenkomsten wordt formeel de overdracht van de bestaande kleed- en clubgebouwen van Trinitas naar gemeente Oisterwijk geregeld. Tevens wordt er een nieuw erfpacht met recht van opstal uitgegeven zodat de bouw van het nieuwe kleed- en clubgebouw mogelijk is.

Besluitvorming over te laat ingediende subsidieaanvragen voor 2019

Het college heeft besloten de subsidieaanvraag voor Indigo voor 2019 in behandeling te nemen en de subsidie toe te kennen en de aanvraag van de Oisterwijkse Uitdaging voor 2019 niet in behandeling te nemen. Ook heeft het college besloten een bijdrage voor de week van de dialoog te geven.

Beantwoording Vragen Stichting Dorpsraad Moergestel

Het college heeft een antwoord vastgesteld op vragen van de Stichting Dorpsraad Moergestel over o.a. de rol en de verantwoordelijkheden van de Stichting Dorpsraad Moergestel.

 

 

 

 

Naar boven