ONTWERPBESTEMMINGSPLAN ‘Hardweg 15 Linden, Cuijk’

 

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Hardweg 15 Linden, Cuijk’ ter inzage wordt gelegd. Het ontwerpbestemmingsplan is gewijzigd ten opzichte van het voorontwerpbestemmingsplan.

 

Aanvullend wordt bekendgemaakt dat burgemeester en wethouders op grond van artikel 6.12, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, voornemens zijn om bij de vaststelling van het bestemmingsplan ‘Hardweg 15 Linden, Cuijk’ de raad te adviseren geen exploitatieplan vast te stellen omdat de kosten anderszins zijn verzekerd. Er wordt derhalve geen ontwerp-exploitatieplan ter inzage gelegd.

 

Het plangebied ligt ter plaatse van Hardweg 15 te Linden (5439 NG). Het plan maakt het mogelijk om een toiletunit te realiseren en het aantal camperplaatsen wordt vergroot van 11 naar 35 camperplaatsen. Middels een tijdelijke omgevingsvergunning van twee jaar is in eerste instantie medewerking verleend aan de uitbreiding van de camperplaatsen.

 

Naar aanleiding van de inspraakreacties op het voorontwerpbestemmingsplan is het plan op één punt gewijzigd. Voor een volledig overzicht wordt verwezen naar de nota van inspraak. De wijziging is : n zijn:

- Het toevoegen van een landschappelijk inpassingsplan. De realisatie en instandhouding van de landschappelijke inpassing is gewaarborgd in de regels van dit bestemmingsplan.

 

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage van woensdag 11 september 2019 tot en met dinsdag 22 oktober 2019. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.1684.17BPHardweg15-ON01.

 

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Cuijk, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Erna Daanen, telefoonnummer 0486-477277.

 

Cuijk, 10 september 2019

Burgemeester en wethouders van Cuijk

 

Naar boven