Besluit aanwijzing personen, als bedoeld in artikel 5:27 lid 1 Algemene wet bestuursrecht gemeente Twenterand 2019

 

 

De burgemeester van Twenterand maakt bekend dat op 29 augustus 2019, op grond van artikel 13b lid 1 Opiumwet en artikel 5:27 lid 1 Algemene wet bestuursrecht, 5 personen zijn aangewezen om uitvoering te geven aan het besluit van 28 augustus 2019 tot oplegging van een last onder bestuursdwang.

 

Om de betreffende last onder bestuursdwang toe te passen hebben de door de burgemeester aangewezen personen op grond van artikel 5:27 lid 1 Algemene wet bestuursrecht toegang tot elke plaats, voor zover dat redelijkerwijs voor de vervulling van hun taak nodig is.

 

Het besluit treedt in werking op de dag na de bekendmaking.

 

Bezwaar

 

Als u belanghebbende bent, kunt u binnen 6 weken na de dag van bekendmaking van het besluit een bezwaarschrift indienen bij de burgemeester van Twenterand, Postbus 67, 7670 AB Vriezenveen. Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en tenminste het volgende bevatten:

 

• naam en het adres van de indiener

• de dagtekening

• een omschrijving van het besluit

• de gronden van het bezwaar.

 

Als u een bezwaarschrift heeft ingediend en u vindt dat er dringende redenen zijn om alvast een voorlopig oordeel van de rechter (een voorlopige voorziening) te vragen over het besluit, dan kunt u dit kenbaar maken via een schriftelijk en gemotiveerd verzoek om voorlopige voorziening. Dit verzoek kunt u sturen naar Rechtbank Overijssel, afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB in Zwolle. Voor een dergelijk verzoek is griffierecht verschuldigd.

U kunt ook digitaal een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Naar boven