Vergunningverlening Zomer in Veenendaal 2010

De burgemeester en het college van burgemeester en wethouders hebben aan Stichting Winkelstad Veenendaal, Stuif Entertainment en Spectrum Veenendaal vergunning verleend voor het meerdaags evenement “Zomer in Veenendaal 2010” met de volgende activiteiten in de binnenstad van Veenendaal in de periode van 23 tot en met 31 augustus 2019:

 

 

Evenement

locatie

Datum

tijden

Op- en afbouw

Proef Festival

Stadsstrand

Landjepik

23, 24 en 25 augustus

10.00 – 24.00 uur

21 en 22 augustus en

26 en 27 augustus

Veenendaal LIVE - Slam

Stadsstrand Landjepik

29 augustus

12.00 – 24.00 uur

28 augustus en 1 en 2 september

Veenendaal LIVE – Voute party

Stadsstrand

Landjepik

30 augustus

12.00 – 01.00 uur

28 augustus en 1 en 2 september

Plaza Cultura

Stadsstrand

Landjepik

31 augustus

13.00 – 17.00 uur

31 augustus

 

Voor meer informatie en het volledige programma verwijzen wij naar de site van www.zomerinveenendaal.nl  

 

Bezwaar

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u of een andere belanghebbende binnen zes weken na verzenddatum van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift sturen aan de raad/ het college van burgemeester en wethouders/ de burgemeester (zie ondertekening brief), Postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

In het bezwaarschrift vermeldt u het volgende:

- uw naam, adres, datum en ondertekening;

- een omschrijving van het besluit waar het bezwaar tegen gericht is (u kunt bijvoorbeeld de datum en het kenmerk van deze brief vermelden of een kopie meesturen);

- de reden waarom u bezwaar instelt.

 

Digitaal indienen

U kunt uw bezwaarschrift ook digitaal indienen via een webformulier op het digitale loket van de gemeentewebsite (trefwoord: “bezwaar en beroep”). Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op onze site www.veenendaal.nl is tevens meer informatie te vinden.

 

Voorlopige voorziening

Een bezwaarschrift schort de werking van dit besluit niet op. Als u dat wilt en u spoedeisend belang hebt, kunt u daarnaast bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Het adres daarvoor is:

Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

U kunt ook digitaal het verzoekschrift indienen en wel via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u ook beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op deze site is tevens meer informatie te vinden.

 

Naar boven