Besluit ter concept-omgevingsvergunning Noordscheveld 2 te Zeijen; het bouwen van een woning

Burgemeester en wethouders van Tynaarlo zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor de herbouw van een agrarische bedrijfswoning. De bedrijfswoning zal worden herbouwd bij het agrarische bedrijf op het adres Noordscheveld 2 te Zeijen (kadastraal bekend Vries sectie T nummer 2759).

De omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteiten:

- bouwen van een bouwwerk;

- handelen in strijd met regels van ruimtelijke ordening;

Het bouwplan heeft strijdigheden met het geldende bestemmingsplan ten aanzien van de bouw- en goothoogte. Om die reden is de gewenste bebouwing niet zondermeer mogelijk en is hiervoor een procedure tot afwijking van het bestemmingsplan vereist.

Ter inzage ontwerp-omgevingsvergunning

De ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt met ingang van woensdag 21 augustus 2019 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij het team Publiekszaken en Veiligheid, Kornoeljeplein 1 te Vries.

De ontwerp-omgevingsvergunning kan in die periode (zonder afspraak) worden ingezien bij de balie van Publiekszaken en Veiligheid tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Zie hiervoor onze website www.tynaarlo.nl. Buiten deze openingstijden is inzage van de ontwerp-omgevingsvergunning na telefonische afspraak mogelijk.

De ontwerp-omgevingsvergunning is digitaal in te zien op onze website en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor de landelijke website kunt u gebruik maken van de volgende imrocode: NL.IMRO.1730.ABNoordschev2Zeij-0301

Heeft u een zienswijze?

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan iedereen een zienswijze over de ontwerp-omgevingsvergunning schriftelijk richten aan het college van burgemeester en wethouders van Tynaarlo, postbus 5, 9480 AA te Vries.

Tevens bestaat de mogelijkheid om mondeling reacties kenbaar te maken. Hiervoor dient vooraf een afspraak te worden gemaakt. Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met het team Ruimte en Ontwikkeling, telefoonnummer 0592 – 266 662.

Locatie : Noordscheveld 2 te Zeijen

Omschrijving : het bouwen van een woning

Datum besluit : 2 juli 2019

Kenmerk : WABO-20190253

 

 

Naar boven