Voornemen tot uitschrijving uit de Basisregistratie Personen (BRP)

Uit onderzoek van de gemeente Lingewaard is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de BRP staan ingeschreven. Het adresonderzoek heeft geen resultaat opgeleverd.

Het college van B&W heeft het voornemen om het bijhouden van de persoonslijst van de onderstaande personen op te schorten. Dit betekent dat zij daardoor formeel niet meer als ingezetene van de gemeente Lingewaard staan ingeschreven. Zij zijn niet meer bereikbaar voor overheidsinstanties. Dit kan gevolgen hebben voor o.a. uitkeringen, aanvragen identiteitsbewijs, subsidies, enz.

 

  • 1.

    S. Driesen, 27-11-1998

  • 2.

    G.B. Kanavan, 20-08-2000

 

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht wordt bovengenoemde persoon in de gelegenheid gesteld om informatie te geven over zijn of haar feitelijke verblijfplaats. De termijn voor het naar voren brengen van de zienswijze is drie weken en vangt aan één dag na de datum van deze publicatie. Dit kan schriftelijk of mondeling gebeuren. Uw brief kunt u richten aan de gemeente Lingewaard, afdeling dienstverlening, team KCC, Postbus 15, 6680 AA Bemmel of per e-mail, burgerzaken@lingewaard.nl. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om uw zienswijze mondeling toe te lichten, verzoeken wij u van te voren telefonisch een afspraak te maken via tel: (026) 326 01 11.

 Na vier weken wordt over het voornemen een definitief besluit genomen. Het formele besluit tot uitschrijving zal tevens op deze wijze worden gepubliceerd.

Naar boven