Verleende vergunning activiteit openbare weg, aan Family Kerkplein voor het plaatsen en exploiteren van overkapping op het terras aan het Kerkplein 4, te Heemskerk.

De burgemeester van Heemskerk heeft voor onderstaande activiteit op de openbare weg vergunning verleend op grond van de Algemene plaatselijke verordening:

 

  • een vergunning voor Family Kerkplein voor het plaatsen en exploiteren van een overkapping op het terras voor het cafetaria aan het Kerkplein 4 tijdens de kermisdagen op:

- woensdag 4 en donderdag 5 september 2019 van 11.00 tot 02.00 uur;

- vrijdag 6 september 2019 van 14.00 tot 02.00 uur.

 

Bezwaarmogelijkheid

Als u het niet eens bent met dit besluit kunt u binnen zes weken na de verzending van dit besluit een bezwaarschrift indienen. U stuurt dit bezwaarschrift per brief of fax aan de burgemeester, Postbus 1, 1960 AA Heemskerk. Indien u in het bezit bent van een DigiD-inlogcode kunt u bezwaar maken via www.heemskerk.nl. Een bezwaarschrift kan niet per e-mail worden ingediend.

In uw bezwaarschrift moet u in ieder geval vermelden:

  • -

    uw naam, adres en telefoonnummer;

  • -

    de datum waarop u het bezwaarschrift schrijft;

  • -

    een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar wilt maken (of u stuurt een kopie van het besluit mee);

  • -

    de redenen waarom u bezwaar maakt;

  • -

    uw handtekening.

    Tijdens de bezwaarschriftprocedure kunt u, als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen dat vereist, om een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem, of digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

     

    Nadere inlichtingen: team Vergunningen, Toezicht, Handhaving & Veiligheid, telefoonnummer

    14 0251.

Naar boven