Beschikking ambtshalve opneming van de adresgegevens als onbekend in de Basisregistratie Personen

Het college van Baarle-Nassau heeft besloten met ingang van 19 juli 2019 op grond van art 2.22 wet Basisregistratie Personen (BRP) de adresgegevens van onderstaand persoon naar een onbekend land op te nemen in de BRP. Uit onderzoek is gebleken dat de betrokkene niet meer woont op het adres waar hij/zij volgens de BRP staat ingeschreven.

Geslachtsnaam en voorletters Geboortedatum

Kloet, C.W. 27-05-1974

Bezwaar maken

Wilt u bezwaar maken? Dan moet u dit doen binnen zes weken na de dag van deze publicatie. U moet uw bezwaarschrift sturen naar:

Gemeente Baarle-Nassau

t.a.v. burgemeester en wethouders

Postbus 105

5110 AC Baarle-Nassau

De volgende informatie moet in uw bezwaarschrift staan:

- uw naam en adres

- de datum waarop u de brief schrijft

- uw handtekening

- een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt

- waarom u bezwaar maakt

Voorlopige voorziening

Is het belangrijk dat de uitvoering van het besluit direct tegengehouden wordt? Dan kunt u een voorlopige voorziening aanvragen. Dit kan alleen als u ook al een bezwaarschrift heeft ingediend. U kunt deze voorziening aanvragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank, sector bestuursrecht. Het adres is Postbus 90006, 4800 PA in Breda. U kunt ook digitaal het verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Voor het aanvragen van deze voorziening moet u griffierecht betalen. U kunt bij de rechtbank navragen hoeveel dat precies is.

 

Naar boven