Ontwerpbesluit - ontwerpbeschikking verleend - brandveilig gebruiken van verblijfsruimte sport BSO - Ressensestraat 30 B Ressen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een ontwerpbesluit hebben opgesteld inzake de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning, waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing is.

 

Ontwerpbeschikking verleend

Zaakid: 1952104133

Omschrijving: brandveilig gebruiken van verblijfsruimte sport BSO

Adres: Ressensestraat 30 B Ressen

Activiteit: Brandveilig gebruiken

Besluit: Ontwerpbesluit verlenen

Datum ondertekening: 31 juli 2019

Datum verzending: 31 juli 2019

 

Inzien

Het bovengenoemde ontwerpbesluit in het kader van de uitgebreide procedure met de hierop betrekking hebbende documenten ligt ter inzage van 15 augustus tot 26 september 2019.

 

Zienswijze

Eventuele zienswijzen op voornoemde ontwerpbesluit dient u binnen de genoemde periode te richten aan het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Lingewaard, onder vermelding van het desbetreffende zaaknummer.

U kunt ook uw zienswijze mondeling kenbaar maken binnen de genoemde periode. Voor informatie en een afspraak voor het kenbaar maken van uw mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Regio Arnhem (ODRA).

De ODRA is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 16.30 uur. Het telefoonnummer is (026) 377 16 00. Het e-mailadres is postbus@odra.nl.

Beroep tegen het uiteindelijke besluit kan alleen worden ingediend, als er een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbend is bij het uiteindelijke besluit.

 

Naar boven