Gemeente Borger-Odoorn, Odoorn, Geerskampweg ongenummerd, intrekken besluit geweigerde evenementenvergunning d.d. 26 maart 2019 voor “Truck en Oldtimershow en Keep on Rolling” op 14 en 15 september 2019

Door de burgemeester van de gemeente Borger-Odoorn is het besluit tot weigering van de evenementenvergunning ingetrokken. Dit op last van de rechtbank Noord-Nederland, datum uitspraak 26 juli 2019.

De verzenddatum van dit intrekkingsbesluit is 2 augustus 2019

U kunt de intrekking van het besluit tot weigering van de evenementenvergunning inzien in het Klantcontactcentrum.

Odoorn

Geerskampweg ongenummerd. Intrekking besluit tot weigeren evenementenvergunning d.d. 26 maart 2019. voor Truck en Oldtimershow en Keep on Rolling op 14 en 15 september 2019

Bezwaarmogelijkheden

Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken na verzenddatum van dit besluit bezwaar indienen. Gedurende de bezwaartermijn kunnen de beschikkingen en de bijbehorende stukken worden ingezien op werkdagen tussen 08.30 en 12.00 uur bij de afdeling Klantcontactcentrum, cluster Omgeving in het gemeentehuis te Exloo.

Voor meer informatie over rechtsbeschermingsmogelijkheden zie http://www.borger-odoorn.nl/nieuws/zienswijze-bezwaar-en-beroep.html.

Naar boven