Wijziging Regeling adviesraad sociaal domein gemeente Zoetermeer

Het college besluit:

 

  • 1.

    De Regeling adviesraad sociaal domein gemeente Zoetermeer 2016' wordt als volgt gewijzigd:

     

    • A.

      De tekst van Artikel 3 Samenstelling en benoeming, lid 4, wordt als volgt gewijzigd:

       

      Bestaande tekst

      Nieuwe tekst

      Hun benoeming en ontslag vindt plaats door het college

      Hun benoeming en ontslag vindt plaats door het college op voordracht van de selectiecommissie. De selectiecommissie bestaat uit 4 leden, waaronder de voorzitter en een lid van de Adviesraad (door de Adviesraad zelf te kiezen) en 2 onafhankelijke leden (door het college te selecteren). De voorzitter van de selectiecommissie is een van de 2 onafhankelijke leden. Bij het staken van de stemmen geeft de stem van de voorzitter de doorslag.

    • B.

      De tekst van Artikel 4 De voorzitter, de plaatsvervangend voorzitter en de ondersteuner, lid 3, wordt als volgt gewijzigd:

       

      Bestaande tekst

      Nieuwe tekst

      De voorzitter wordt op persoonlijke titel benoemd door het college, op voordracht van de onafhankelijke selectiecommissie

      De voorzitter wordt op persoonlijke titel benoemd door het college, op voordracht van een onafhankelijke selectiecommissie bestaande uit 3 onafhankelijke leden, waarvan de 2 onafhankelijke leden van de selectiecommissie (zoals genoemd in artikel 3), aangevuld met een tijdelijk derde onafhankelijk lid.(door het college te selecteren)

       

  • 2.

    Dit besluit treedt in werking de dag na bekendmaking

Naar boven