inspraak op het ontwerp-raads­voorstel tot wijziging van de APV - o.a. honden op het strand

 

Burgemeester en wethouders van Vlissingen maken bekend, dat zij een ontwerp-raadsvoorstel hebben gemaakt waarmee een wijziging van de Algemene plaatselijke Verordening 2013 wordt beoogd. Door middel van deze wijziging wordt de tekst van de artikelen 2.56 en 2.57 herzien. Hierdoor wordt in de APV duidelijker beschreven wat de geboden en de verboden zijn voor o.a. het verblijf van honden op de stranden.

Voordat de gemeenteraad een definitief voorstel ontvangt, is het ontwerp-raadsvoorstel onderwerp van inspraak. Het ontwerp-raadsvoorstel is als bijlage bij deze publicatie gevoegd. Het ontwerp-raadsvoorstel ligt ook in de hal van het stadhuis te Vlissingen ter inzage. Van 28 januari tot en met 25 februari 2019 kan iedereen zijn/haar reactie op dit ontwerp-raadsvoorstel geven.

Deze reacties kunnen worden geadresseerd aan: burgemeester en wethouders van Vlissingen, Postbus 3000, 4380 GV VLISSINGEN

De inspraakreacties worden na afloop van de inspraakperiode verwerkt een inspraakschrift, dat samen met het definitieve raadsvoorstel aan de gemeenteraad wordt gezonden. De insprekers ontvangen een exemplaar hiervan.

De behandeling van het raadsvoorstel in de raadscommissie Algemeen c.a. is gepland op 21 maart 2019. In deze raadscommissie kan iedereen gebruik maken van zijn/haar spreekrecht.

De behandeling in de gemeenteraad is daarna gepland op 11 april 2019.

Vlissingen, d.d. 25 januari 2019

Burgmeester en wethouders voornoemd.

 

Naar boven