Gemeente Beesel - terinzagelegging ontwerp-omgevingsvergunning voor de realisatie van een terras aan de Keulseweg 36 te Reuver

Bekendmaking terinzagelegging ontwerp-omgevingsvergunning voor de realisatie van een terras aan de Keulseweg 36 te Reuver

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel maken, ingevolge artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de ontwerp-omgevingsvergunning bekend voor een terras bij de school en het sociaal restaurant aan de Keulseweg 36 in Reuver. De ontwerp-vergunning heeft betrekking op de percelen kadastraal bekend gemeente Beesel, sectie K, nummers 2976 en 2980.

De ontwerp-vergunning met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 1 augustus 2019 voor een ieder gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Beesel bij de Klantenbalie.

De stukken zijn ook te raadplegen via www.beesel.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het identificatienummer: NL.IMRO.0889.OVKeulseweg36-ON01.

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Beesel, postbus 4750, 5953 ZK Reuver. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw E.H.P. Pas-Hendriks, van het team Ruimtelijke ordening van de afdeling Algemene Zaken, telefoonnummer 077 - 4749292.

Beesel, 31 julii 2019

Burgemeester en wethouders van Beesel,

drs. E.H.J. Janssen,

secretaris

drs. W.G.H.M. Rutten,

waarnemend burgemeester

Naar boven