Filmopnamen voor commercial in de binnenhaven van Monnikendam op 23 juli 2019

Op 19 juli 2019 heeft de burgemeester besloten om op grond van artikel 2:9b van de Algemene Plaatselijke Verordening Waterland een vergunning te verlenen aan Bucky uit Amsterdam, voor:

 

  • het maken van filmopnamen voor een commercial in Monnickendam. Er wordt gefilmd op dinsdag 23 juli 2019 van 09.00-19.00 uur. De filmopnamen vinden plaats in de binnenhaven van Monnickendam ter hoogte van de Haven en de Gooische Kaai.

 

Tevens heeft de burgemeester toestemming voor:

  • het voorbereiden van de filmopnamen in de haven van Monnickendam van zaterdag 20 juli tot en met maandag 22 juli 2019, waarbij op maandag 22 juli ook de schans wordt getest door een stuntteam.

Tijdens de voorbereidingen en de filmopnamen worden er geen wegen afgesloten. Wel wordt er op diverse plekken gevraagd om op 23 juli niet te parkeren in verband met de filmopnamen.

 

De vergunning is verzonden op 22 juli 2019.

 

Heeft u bezwaar?

Bent u het niet eens met deze beslissing? Dan kunt u een bezwaarschrift indienen bij de burgemeester. Dit geldt ook voor andere belanghebbenden die het niet eens zijn met dit besluit. Het adres is:

Burgemeester van Waterland, Postbus 1000, 1140 BA MONNICKENDAM.

Zorgt u ervoor dat u het bezwaarschrift indient binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is verzonden. Schrijf in uw bezwaarschrift ten minste:

• uw naam, adres en handtekening;

• een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar tegen maakt

• de reden waarom u bezwaar maakt.

    

Wilt u een voorlopige voorziening treffen of de beschikking schorsen? Dit kunt u vragen aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland. Het adres is:

Rechtbank Noord-Holland

Postbus 1621

2003 BR HAARLEM

Na ontvangst van het verzoekschrift geeft de rechtbank informatie over de heffing van griffierecht.

 

Digitaal indienen? Dit kan met een DigiD inlogcode.

Bij een bezwaarschrift via het digitale loket op www.waterland.nl

Bij een voorlopige voorziening via www.loket.rechtspraak.nl/Burgers/.

  

Naar boven