Gemeenteblad van 's-Gravenhage

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
's-GravenhageGemeenteblad 2019, 18254Beschikkingen | afhandelingOmgevingsvergunning - Verlengen behandeltermijn regulier, Prins Mauritslaan 56 te Den Haag

Algemene informatie

Het kappen van 1 taxus (stamomtrek 70 cm), staande in de achtertuin van het perceel Prins Mauritslaan 56 en het herplanten van een meerstamminge loofboom

De kapactiviteit is aangevraagd in verband met voorgenomen bouwactiviteiten. Meer informatie over het bomenbeleid, kappen en herplanten vindt u op www.denhaag.nl, pagina Haagse Bomen.

 

Ons kenmerk: 201823868

Categorie:

  • -

    Kappen

Stadsdeel:

  • -

    Scheveningen

Locatie(s)

Prins Mauritslaan 56

Datum bekendmaking besluit:

23 januari 2019

Ter informatie

Deze mededeling is ter informatie. Er geldt geen formele procedure om stukken in te zien, om in te spreken, of om een zienswijze, bezwaar of beroep in te dienen en om een voorlopige voorziening te vragen.

Locatie van de getoonde markers op de kaart

De activiteit vindt plaats binnen het door markers omgeven gebied. Deze kan afwijken van de feitelijke locatie waar de betreffende activiteit plaatsvindt. De werkelijke locatie is in het achterliggende dossier beschreven en beschikbaar.

Meer informatie?

Algemene informatie over de bekendmakingen van de gemeente Den Haag vindt u op www.denhaag.nl/bekendmakingen. U kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 14070.