Verleende vergunning activiteiten op de openbare weg, voor Zomerfestival Marquette op zondag 21 juli 2019 bij Chateau Marquette, te Heemskerk.

De burgemeester van de gemeente Heemskerk heeft op grond van artikel 2:25, lid 1, van de Algemene plaatselijke verordening, vergunning verleend voor het houden van het Zomerfestival Marquette op zondag 21 juli 2019, van 12.30 tot 17.30 uur, bij Chateau Marquette en de omliggende (bijbehorende) velden.

Deze vergunning is 17 juli 2019 bekendgemaakt.

Bezwaar

Als u het niet eens bent met dit besluit kunt u binnen zes weken na de verzending van dit besluit een bezwaarschrift indienen. U stuurt dit bezwaarschrift per brief of fax aan de burgemeester, Postbus 1, 1960 AA Heemskerk. Indien u in het bezit bent van een DigiD-inlogcode kunt u bezwaar maken via www.heemskerk.nl. Een bezwaarschrift kan niet per e-mail worden ingediend.

In uw bezwaarschrift moet u in ieder geval vermelden:

- uw naam, adres en telefoonnummer;

- de datum waarop u het bezwaarschrift schrijft;

- een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar wilt maken (of u stuurt een kopie van het besluit mee);

- de redenen waarom u bezwaar maakt;

- uw handtekening.

Tijdens de bezwaarschriftprocedure kunt u, als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist, om een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem, of digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Nadere inlichtingen: Team Vergunningen, Toezicht, Handhaving en Veiligheid, telefoonnummer:

14 0251.

 

Naar boven