Gewijzigd vastgestelde Omgevingsvisie Uitgeest 2030

 

Op basis van artikel 2.1 Wet ruimtelijke ordening (Wro) heeft de raad van de gemeente Uitgeest een Omgevingsvisie gewijzigd vastgesteld voor het gehele grondgebied van de gemeente Uitgeest. De bijbehorende documenten liggen ter inzage.

 

Inhoud

In de Omgevingsvisie Uitgeest 2030 presenteert de gemeente Uitgeest haar ruimtelijke visie tot 2030 en daarna. Op hoofdlijnen wordt beschreven welke ambities er zijn en welke koers wordt gevolgd om die ambities te verwezenlijken. De Omgevingsvisie vormt onder meer een basis voor de vaststelling van bestemmingsplannen.

 

Ter inzage

U kunt de Omgevingsvisie inzien op het gemeentehuis van Uitgeest, Middelweg 28. De Omgevingsvisie is ook digitaal beschikbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID in: NL.IMRO.0450.Omgevingsvisie2030-Va01). Op de website van de gemeente Uitgeest kunt u de Omgevingsvisie inzien als pdf-bestand (www.uitgeest.nl).

 

Reageren niet mogelijk

De vastgestelde Omgevingsvisie 2030 ligt ter informatie ter inzage. Bezwaar of beroep tegen dit besluit is niet mogelijk.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team Beleid en Vastgoed, tel. 14-0251 of via e-mail: edwindewaard@debuch.nl.

 

Uitgeest,

16 juli 2019

Naar boven