Wijziging register behorend bij het Algemeen mandaatbesluit gemeente Hulst

Het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Hulst;

 

gelet op:

  • titel 10.1, afdeling 10.1.1 Algemene wet bestuursrecht (Awb);

  • Algemeen Mandaatbesluit gemeente Hulst;

  • Artikel 160 en 171 Gemeentewet

besluit:

aan de functie Strategisch manager II van de afdeling Realisatie & Beheer de navolgende bevoegdheid te mandateren:

  • het, naar aanleiding van de verleende omgevingsvergunning voor het aanleggen van een perceelinrit, aanschrijven van de burger met het verzoek in te stemmen met de verrekening van de door de gemeente te maken kosten.

dat bovengenoemde bevoegdheid alleen door de mandataris uitgeoefend mag worden met inachtneming van het bepaalde in het ‘Algemeen Mandaatbesluit gemeente Hulst’;

 

Dit mandaatbesluit zal opgenomen worden in het mandaatregister onder nummer 7.5.23, behorend bij het ‘Algemeen Mandaatbesluit gemeente Hulst’.

 

Dit besluit treedt in werking op de dag na bekendmaking (overeenkomstig artikel 3:42 Awb).

Aldus vastgesteld door het college op 2 juli 2019.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hulst,

De secretaris,

De burgemeester,

Bezwaarclausule

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden ingevolge de bepalingen van de Awb, binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit, bezwaar maken door het schrijven van een bezwaarschrift aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hulst, per adres postbus 49, 4560 AA Hulst. Het bezwaarschrift moet op grond van artikel 6:5 van de Awb zijn ondertekend en dient tenminste te bevatten: naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden waarop het bezwaarschrift rust.

 

Daarenboven kan, op grond van het bepaalde in artikel 8:81 Awb, de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, (postbus 90006, 4800 PA Breda) verzocht worden een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Naar boven