Gemeente Apeldoorn, Beschikking maatwerkvoorschriften, uitgebreide procedure, Stadhoudersmolenweg 62 te Apeldoorn

 

Wet milieubeheer

 

Burgemeester en wethouders van Apeldoorn hebben een maatwerkvoorschrift vastgesteld inzake het aspect geluid aan Stadhoudersmolenweg 62 te Apeldoorn.

 

Datum verzending: 12 juli 2019

 

Zaaknummer: DOS-2019-039576

 

Inzage:

Het besluit met bijbehorende stukken ligt vanaf 17 juli 2019 zes weken ter inzage bij het Omgevingsloket in het Stadhuis. Inzage is alleen mogelijk op afspraak. Een afspraak maken kan via de website www.apeldoorn.nl/afspraak of telefonisch 14 055.

 

Beroep:

Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht schriftelijk en gemotiveerd beroep tegen dit besluit instellen. Een beroepschrift kan gedurende de terinzagetermijn worden ingediend bij de rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 AM Arnhem.

 

Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden, die tevens hun zienswijze naar voren hebben gebracht naar aanleiding van de ontwerpbeschikking. Als belanghebbenden redelijkerwijs niet kan worden verweten dit niet gedaan te hebben, kan een beroepschrift toch in behandeling worden genomen. Dit kan ook het geval zijn als het gaat om wijzigingen in de definitieve beschikking ten opzichte van de ontwerpbeschikking.

 

Voorlopige voorziening:

De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien gedurende de beroepstermijn naast een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) is ingediend, treedt een beschikking niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) moet worden ingediend bij de Voorzitter van de rechtbank Gelderland Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 AM Arnhem.

 

 

 

Griffierecht:

Zowel voor het indienen van een beroepsschrift als voor een verzoek voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

Informatie

Voor informatie kunt u contact opnemen met Omgevingsdienst Veluwe IJssel, bereikbaar via (055) 580 17 05.

 

Wilt u bij eventuele correspondentie, bij voorkeur digitaal (info@ovij.nl), het nummer van het zaakdossier "DOS-2019-039576" vermelden?

 

Naar boven