Verleende omgevingsvergunning en vaststelling hogere grenswaarde Wet geluidshinder Victoriastraat 1C,D en Nieuwstraat 44,44A te Sint-Michielsgestel

 

Registratienummer 2018399

Verleend op 10 juli 2019

het wijzigen van de bestemming (bestaande magazijn boven winkel verbouwen tot appartementen) en de verdieping voorzien van een nieuwe gevel.

Reguliere procedure voor de activiteiten: bouw en planologische afwijking

 

Hogere grenswaarden ten gevolge van wegverkeerslawaai variërend van 54 dB tot 62dB ten behoeve van bovengenoemde omgevingsvergunning (OV2018399)

 

Informatie en procedure

De beschikking en de bijbehorende stukken liggen op afspraak ter inzage in het gemeentehuis. Voor een afspraak en informatie over de dag van verzending kunt u contact opnemen met het team Vergunningen, Toezicht en Handhaving telefoonnummer (073) 553 11 50.

 

Heeft u direct belang bij deze beslissingen? Dan kunt u binnen zes weken, nadat het besluit aan de aanvrager bekend is gemaakt, schriftelijk bezwaar maken. U kunt het bezwaarschrift richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 5270 GA Sint-Michielsgestel. U kunt ook digitaal bezwaar indienen via www.sint-michielsgestel.nl. Om het bezwaarformulier in te vullen heeft u een DigiD inlogcode nodig.

Heeft u spoedeisend belang? Het bezwaarschrift houdt de werking van het besluit niet tegen. U kunt naast het bezwaarschrift de voorzieningenrechter vragen om een verzoek om voorlopige voorziening. Richt uw verzoek aan rechtbank Oost-Brabant, locatie ’s-Hertogenbosch, sector Bestuursrecht, Postbus 90.125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. U kunt ook digitaal verzoeken om een voorlopige voorziening bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Voor het indienen van een voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.

Naar boven