Gemeente Heerlen - Ontwerpbeschikking evaluatieverslag bodemsanering John. F. Kennedylaan 123 te Heerlen

 

BEKENDMAKING

 

 

SANERINGSREGELING WET BODEMBESCHERMING

 

Burgemeester en Wethouders van Heerlen maken op grond van artikel 28, lid 7 van de Wet bodembescherming en artikel 2 lid 2 van de Verordening bodemsanering gemeente Heerlen 2006 bekend dat op 29 april 2019 (ingeboekt onder nummer Z-14061696) een melding is ontvangen van HMB B.V, namens Tankinstallatiebedrijf Mokobouw B.V.. De melding betreft het indienen van het evaluatieverslag van de saneringswerkzaamheden uitgevoerd op de locatie plaatselijk aangeduid John F. Kennedylaan 123 te Heerlen, kadastraal bekend gemeente Heerlen, sectie H, nummer 3765 (gedeeltelijk).

 

Verzocht wordt om in te stemmen met het ingediende evaluatieverslag.

 

Terinzagelegging

De op het evaluatieverslag betrekking hebbende stukken liggen van 9 juli 2019 tot en met 20 augustus 2019 ter inzage bij het gemeentelijk informatiecentrum van de afdeling Publiekszaken. Het gemeentelijk informatiecentrum bevindt zich in de publiekshal van het Stadhuis, Geleenstraat 27 te Heerlen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur en woensdag en donderdag van 16.00 uur tot 20.00 uur

 

Zienswijze

Binnen de termijn van de terinzagelegging bestaat voor belanghebbenden de mogelijkheid om conform artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht een zienswijze over de aanvraag naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren te brengen.

Een schriftelijke zienswijze wordt gericht aan het Burgemeester en Wethouders van Heerlen, t.a.v. de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, bureau Bestemmingsplannen en milieumaatregelen, Postbus 1, 6400 AA Heerlen.

Een mondelinge zienswijze kan telefonisch (telefoon tel. 14045 of 5605040) of op afspraak naar voren worden gebracht bij dhr. M. Wolters. Van hetgeen naar voren is gebracht wordt een verslag gemaakt.

 

Tegen vergoeding van de kosten wordt een afschrift van de ter inzage gelegde stukken verstrekt.

Naar boven