VOORONTWERPBESTEMMINGSPLAN ‘CUIJK, PADBROEK, HARLEKIJN’

 

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken bekend dat overeenkomstig de Inspraakverordening Cuijk 2005 het voorontwerpbestemmingsplan ‘Cuijk, Padbroek, Harlekijn’ ter inzage wordt gelegd. Deze bekendmaking is tevens een vooraankondiging als bedoeld in artikel 1.3.1. Besluit ruimtelijke ordening.

Het plangebied ligt ter plaatse van de voormalige basisschool ‘De Harlekijn’ aan het Hermelijnkwartier 34 (5431 KJ) te Cuijk. Het plan maakt de bouw mogelijk van 14 grondgebonden woningen. Voor deze woningbouwontwikkeling hoeft geen milieueffectrapportage te worden opgesteld.

Het voorontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen twee weken ter inzage van woensdag 30 januari tot en met dinsdag 12 februari 2019. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.1684.BPCUHarlekijn-VO01.

Inspraakreactie

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn inspraakreactie op het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke inspraakreactie richt u aan burgemeester en wethouders van Cuijk, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Indien dit niet mogelijk is kun u een afspraak maken om een mondelinge inspraakreactie in te dienen. Inspraakreacties kunt u niet per e-mail indienen.

Cuijk, 29 januari 2019

Burgemeester en wethouders van Cuijk

Naar boven