Regeling tot intrekking van de Subsidieregelingen Kulturhûs Oudehaske, Maatschappelijke ondersteuning, begeleiding en advies, Monumentenstichting en Participatiebeleid

Kenmerk: 1940170149

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente De Fryske Marren;

 

gelet op artikel 3, derde lid van de Algemene subsidieverordening De Fryske Marren;

 

besluit vast te stellen de Regeling tot intrekking van de Subsidieregelingen Kulturhûs Oudehaske, Maatschappelijke ondersteuning, begeleiding en advies, Monumentenstichting en Participatiebeleid.

Artikel 1. Intrekking regeling

De subsidieregelingen Kulturhûs Oudehaske, Maatschappelijke ondersteuning, begeleiding en advies, Monumentenstichting allen vastgesteld op 27 juni 2017 en Participatiebeleid vastgesteld op 25 juni 2018 worden ingetrokken.

 

Artikel 2. Overgangsrecht

De subsidieregelingen Kulturhûs Oudehaske, Maatschappelijke ondersteuning, begeleiding en advies, Monumentenstichting en Participatiebeleid blijven van toepassing op aanvragen voor subsidie die zijn ingediend voor de datum van inwerkingtreding van deze regeling en die betrekking hebben op het begrotingsjaar 2019 of eerder.

 

Artikel 3. Inwerking en citeertitel

  • 1.

    Deze regeling treedt in werking op de dag na bekendmaking.

  • 2.

    Deze regeling wordt aangehaald als: Regeling tot intrekking van de Subsidieregelingen Kulturhûs Oudehaske, Maatschappelijke ondersteuning, begeleiding en advies, Monumentenstichting en Participatiebeleid.

 

 

 

Aldus vastgesteld door burgemeester en wethouders van De Fryske Marren op 20 juni 2019,

gemeentesecretaris, burgemeester,

Ditta Cazemier Fred Veenstra

Naar boven