Ontwerpbesluit op aanvraag voor het bouwen van 21 appartementen op het perceel Ruitenborghstraat 2A1 t/m 2A21 in Dalfsen

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen heeft op 2 juli 2019 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z/19/598198 voor het bouwen van 21 appartementen op het perceel Ruitenborghstraat 2A1 t/m 2A21 in Dalfsen. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning Toegekend. Het besluit betreft de volgende activiteiten:

  • het (ver)bouwen van een bouwwerk;

  • het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan.

Vanaf 3 juli 2019 ligt de ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken gedurende 6 weken ter inzage bij het loket van de eenheid Publieksdienstverlening in het gemeentehuis. Binnen deze termijn kan men schriftelijk of mondeling zienswijzen over de ontwerpbeschikking naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan burgemeester en wethouders van Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Voor het inbrengen van uw mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer B. Hoogenraad van de eenheid Publieksdienstverlening via https://afspraken.dalfsen.nl of telefonisch 14 0529.

Naar boven