Gemeente Heerlen - Bekendmaking opstarten procedure onttrekking aan de openbaarheid gedeelte Olmstraat te Heerlen

 

 

Bekendmaking opstarten procedure onttrekking aan de openbaarheid

 

Burgemeester en wethouders van Heerlen maken bekend dat met het mandaatbesluit van het bureauhoofd Beleid en bedrijfsvoering van de afdeling Beheer en onderhoud de uniforme openbare voorbereidingsprocedure (afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht) wordt toegepast, betreffende de voorgenomen onttrekking aan de openbaarheid van het gedeelte van de Olmstraat, gelegen tussen de Laurierstraat en de Eikstraat.

 

Dit mandaatbesluit, inclusief de bijbehorende onttrekkingstekening, ligt

gedurende zes weken ter inzage in de Publiekshal (informatiebalie) van het Stadhuis van de gemeente Heerlen, Geleenstraat 27.

 

Een ieder kan gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken schriftelijk dan wel mondeling zijn zienswijze omtrent het besluit kenbaar maken bij het College van burgemeester en wethouders.

 

Het is niet mogelijk digitaal een zienswijze in te dienen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan burgemeester en wethouders van Heerlen, ter attentie van de afdeling Beheer en Onderhoud, postbus 1, 6400 AA Heerlen. Mondelinge zienswijzen en eventuele vragen kunnen via telefoonnummer 5604414 worden ingebracht.

Naar boven