Evenementvergunning Mauythai Evenement Sporthal De Vallei 6 juli 2019

Het college van burgemeester en wethouders en de burgemeester van Veenendaal hebben besloten vergunning te verlenen aan de heer M. Verhaar van Sportschool Gym Verhaar voor het organiseren van een Mauythai Evenement voor het houden van jeugdwedstrijden op zaterdag 6 juli 2019 tussen 09.00 – 21.00 uur.

 

Tijden van het evenement:

Zaterdag 6 juli 2019 van 09.00 – 21.00 uur;

 

Locatie van het evenement:

Sporthal De Vallei, Sportlaan 3 te Veenendaal.

 

Bezoekersaantal:

Ca. 250 personen

 

Parkeren:

Parkeerterreinen aan het Panhuis

Parkeerterrein CSV Het Perron aan de Sportlaan

Sporthal De Vallei aan de Sportlaan

Dit besluit is gebaseerd op artikel 2:25

 

Bezwaar

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u of een andere belanghebbende binnen zes weken na verzenddatum van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift sturen aan de raad/ het college van burgemeester en wethouders/ de burgemeester (zie ondertekening brief), Postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

In het bezwaarschrift vermeldt u het volgende:

- uw naam, adres, datum en ondertekening;

- een omschrijving van het besluit waar het bezwaar tegen gericht is (u kunt bijvoorbeeld de datum en het kenmerk van deze brief vermelden of een kopie meesturen);

- de reden waarom u bezwaar instelt.

U kunt uw bezwaarschrift ook digitaal indienen via een webformulier op het digitale loket van de gemeentewebsite (trefwoord: “bezwaar en beroep”). Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op onze site www.veenendaal.nl is tevens meer informatie te vinden.

 

Naar boven