Inspraak Herinrichting Lemmer Straatweg Zuid

Met ingang van donderdag 27 juni 2019 ligt gedurende 4 weken het Voorlopig Ontwerp voor de Herinrichting Lemmer Straatweg Zuid ter inzage.

 

Plangebied

Het plangebied van de herinrichting omvat het gedeelte van de Straatweg zuidelijk van de provinciale weg, de N359 tot en met de kruising met de Wiepke Hofstraat.

Doel

Met de herinrichting wordt een fraaie entree gemaakt van het centrum van Lemmer

 

Waar ter inzage

Het Voorlopig Ontwerp met bijbehorende stukken kunt u inzien bij:

. de centrale balie van het gemeentehuis Herema State 1 te Joure

. het servicepunt te Balk (Dubbelstraat 1)

. het servicepunt te Lemmer (Vissersburen 88).

Het Voorlopig Ontwerp met de bijbehorende stukken is vanaf 27 juni ook te raadplegen via de gemeentelijke website HYPERLINK "http://www.defryskemarren.nl/straatwegzuid.nl" www.defryskemarren.nl/straatwegzuid

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunt u een schriftelijke zienswijze indienen. Dit kunt u doen door het reactieformulier op de gemeentelijke site in te vullen. U kunt dit ook doen door een brief te sturen aan het college van B& W van de gemeente De Fryske Marren, Postbus 101, 8500 AC te Joure. U kunt uw zienswijze ook mailen aan info@defryskemarren.nl. Wij verzoeken u in uw zienswijze te vermelden “Zienswijze herinrichting Straatweg Zuid’, zaaknummer 1940167031”. Tenslotte vragen wij u de zienswijze te sturen ter attentie van afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

 

Vragen?

Voor meer informatie kunt u op werkdagen contact opnemen met Fiona Carpentier van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14 05 14.

 

Joure, 26 juni 2019

Burgemeester en wethouders van De Fryske Marren

Naar boven