Ontheffing op grond van artikel 35 van de Drank- en Horecawet verleend aan Toko Boemboe Bali tijdens het Jan Haringweekend 2019, Waterland

De burgemeester heeft op 13 juni 2019 besloten om op grond van artikel 35 van de Drank- en Horecawet een ontheffing te verlenen aan Toko Boemboe Bali, voor:

  • het verstrekken van zwak-alcoholhoudende dranken bij bijzondere gelegenheden van zeer tijdelijke aard, namelijk tijdens het Jan Haringweekend 2019 in Monnickendam. Deze ontheffing geldt op vrijdag 5 juli, zaterdag 6 juli en zondag 7 juli 2019 van 13.00-22.00 uur.

    Verzonden op: 14 juni 2019

     

Heeft u bezwaar?

Bent u het niet eens met deze beslissing? Dan kunt u een bezwaarschrift indienen bij de burgemeester. Dit geldt ook voor andere belanghebbenden die het niet eens zijn met dit besluit. Het adres is:

Burgemeester van Waterland, Postbus 1000, 1140 BA MONNICKENDAM.

Zorgt u ervoor dat u het bezwaarschrift indient binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is verzonden. Schrijf in uw bezwaarschrift ten minste:

 

  • uw naam, adres en handtekening;

  • een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar tegen maakt

  • de reden waarom u bezwaar maakt.

 

Wilt u een voorlopige voorziening treffen of de beschikking schorsen? Dit kunt u vragen aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland. Het adres is:

Rechtbank Noord-Holland

Postbus 1621

2003 BR HAARLEM

Na ontvangst van het verzoekschrift geeft de rechtbank informatie over de heffing van griffierecht.

 

Naar boven