Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan “Speelpark Oud Valkeveen e.o. 2019”.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gooise Meren maken, ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat met ingang van 20 juni 2019, voor een periode van zes weken, tot en met 31 juli 2019 voor een ieder ter inzage ligt:

Het ontwerpbestemmingplan “Speelpark Oud Valkeveen e.o. 2019” met identificatienummer NL.IMRO.1942.BP2019OudValkeveen-OW01.

Omschrijving

Het plangebied omvat het Speelpark Oud Valkeveen en wordt globaal begrensd aan de zuidzijde door de Oud Huizerweg/Meentweg en aan de noordzijde door het Gooimeer. Ten westen en oosten van het speelpark wordt de begrenzing gevormd door het bos en weilanden. Delen daarvan zijn in dit bestemmingsplan betrokken.

Het bestemmingsplan heeft tot doel het plangebied te voorzien van een actuele planregeling, waarbij  de voortzetting van het speelpark wordt mogelijk gemaakt. Het in de ruimtelijke besluitvorming betrekken van de gronden ten westen en ten oosten van het speelpark heeft te maken met het door onderzoek vastgestelde parkeerprobleem. Het plan is conserverend van aard.

Ter inzage ligging

Binnen de genoemde termijn ligt het ontwerpbestemmingsplan “Speelpark Oud Valkeveen e.o. 2019” ter inzage bij de Centrale Balie van de gemeente Gooise Meren, Brinklaan 35 Bussum. Openingstijden, zie www.gooisemeren.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1942.BP2019OudValkeveen-OW01.

Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.1942.BP2019OudValkeveen-OW01.

Inloopavond 9 juli 2019.

Als u vragen heeft over het ontwerpbestemmingsplan dan kunt u op dinsdagavond 9 juli 2019 tussen 19:00 en 21:00 uur terecht op de inloopavond, in het gemeentehuis in Bussum. Hier kunt u meer informatie en/of een nadere toelichting krijgen over de inhoud van het ontwerpbestemmingsplan

Indienen zienswijzen

Binnen de gestelde termijn van zes weken, met ingang van 20 juni 2019 tot en met 31 juli 2019, kan een ieder zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk dan wel mondeling naar voren brengen. Let op: u kunt niet per e-mail reageren.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad en kunnen worden ingezonden via postbus 6000 1400 HA Bussum, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan “Speelpark Oud Valkeveen e.o. 2019”.

Uw zienswijze moet binnen deze termijn zijn ontvangen en zijn voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze.

Mondelinge zienswijzen kunnen tijdens openingstijden, op afspraak, naar voren worden gebracht. U kunt daartoe contact opnemen met de gemeente via 035-2070000.

 

Bussum, 18 juni 2019

Burgemeester en wethouders

Namens deze:

H. ter Heegde, burgemeester

D. van Huizen, gemeentesecretaris

Naar boven