Gemeente Nissewaard: ontwerp- Nota bodembeheer Gemeente Nissewaard en bijbehorende ontwerp- bodemkwaliteitskaarten zes weken ter inzage

Het college heeft op 11 juni 2019 besloten de Nota bodembeheer Gemeente Nissewaard en de bijbehorende bodemkwaliteitskaarten zes weken ter inzage te leggen.

Inhoud

De Nota bodembeheer Gemeente Nissewaard biedt het kader om te komen tot een balans tussen enerzijds bodembescherming en anderzijds bodemgebruik voor het mogelijk maken van maatschappelijke ontwikkelingen. De bodemkwaliteitskaart geeft inzicht in de bodemkwaliteit binnen de gemeente Nissewaard en is een belangrijk instrument voor het verantwoord toepassen van vrijkomende grond.

Procedure

Voor de vaststelling van de Nota bodembeheer Gemeente Nissewaard en de bijbehorende bodemkwaliteitskaarten wordt de uniforme openbare voorbereidingsprocedure van afdeling 3.4 van de Algemene Wet bestuursrecht gevolgd. De ontwerp- Nota bodembeheer Gemeente Nissewaard en bijbehorende bodemkwaliteitskaarten zijn als bijlage bij de elektronische uitgave van het gemeenteblad gevoegd, waarin deze kennisgeving is geplaatst.

U kunt de Nota bodembeheer Gemeente Nissewaard en de bijbehorende bodemkwaliteitskaarten inzien op afspraak in het stadhuis, Raadhuislaan 106, 3201 EL Spijkenisse.

Zienswijzen

U kunt vanaf 22 juni 2019 tot en met 2 augustus 2019 een reactie (zienswijze) indienen. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk. Een schriftelijke reactie stuurt u naar: gemeente Nissewaard, het college van burgemeester en wethouders, Postbus 25, 3200 AA Spijkenisse.

Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken bij het team Stadsontwikkeling via telefoonnummer: 140181.

 

Naar boven