Evenementvergunning Oldtimerfestival Veenendaal

De burgemeester en het college van burgemeester en wethouders hebben aan Stichting Oldtimerfestival Veenendaal vergunning verleend voor het Oldtimerfestival Veenendaal op zaterdag 22 juni 2019. Het evenement bestaat uit 2 onderdelen:

  • 1.

    het Oldtimerfestival Veenendaal op het Evenemententerrein (Groeneveldselaan) en

  • 2.

    diverse toerritten door de regio, waarvan de toerrit auto’s Start in het centrum (Scheepjeshofplein). 

 

1.Oldtimerfestival Veenendaal zaterdag 22 juni

Op het Evenemententerrein aan de Groeneveldselaan wordt het Oldtimerfestival Veenendaal georganiseerd voor alle soorten voertuigen van 25 jaar en ouder: auto’s, brommers, motoren en andere oude voertuigen zijn welkom! Ook kan men genieten van een hapje en drankje en diverse aanvullende activiteiten. Deelnemers kunnen hier vanaf 11.00 uur terecht met hun oldtimer om een mooi plekje uit te zoeken. Maar ook eigenaren van voertuigen van 25 jaar en ouder die later op de dag willen komen zijn welkom.

 

Openingstijd voor publiek: van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Deelname en Toegang is gratis!

 

Parkeren en afgesloten wegen

De Groeneveldselaan wordt deze dag deels afgesloten voor verkeer. Hier worden verkeersregelaars ingezet. Deelnemers aan het Oldtimerfestival worden doorgelaten om hun voertuig op de festivallocatie te mogen plaatsen (Evenemententerrein). Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat aanwonenden, de houders van een moestuintje en bezoekers van Hugo’s Pannenkoekenrestaurant ook hun bestemming kunnen bereiken. Voor fietsers is voldoende stallingsgelegenheid aanwezig.

Bezoekers voor het Oldtimerfestival Veenendaal die met de auto komen, moeten parkeren bij de ‘BelCompany’ of parkeerterrein De Groene Velden II. Door middel van verwijsborden worden deelnemers en bezoekers van het Oldtimerfestival Veenendaal de goede weg gewezen.

 

2. Toerritten zaterdag 22 juni

Auto’s

De Start van de Toerrit voor auto’s is op het Scheepjeshofplein in het centrum. Deelnemende voertuigen komen aan via het Verlaat en rijden daar de Synagogestraat in. Op het Kees Stipplein vindt de controle van de inschrijving plaats. Vervolgens rijden de voertuigen stapvoets over de Brouwersgracht en Hoogstraat naar de Start op het Scheepjeshofplein.

Deelnemende voertuigen eindigen hun rit op de festivallocatie aan de Groeneveldselaan.

Tijden: de start is tussen 08.30 uur en 11.30 uur 

Deelname: inschrijving verplicht via website www.oldtimerveenendaal.nl

 

Tractoren

Er wordt deze dag ook een toerrit voor oude tractoren georganiseerd. Deelnemers met een tractor verzamelen zich tussen 08.00 uur en 09.30 uur op het parkeerterrein ‘BelCompany’ aan de Wageningselaan. Op 09.30 uur start de toerrit om vervolgens omstreeks 11.30 uur op de festivallocatie aan te komen.

Deelname: inschrijving verplicht via website www.oldtimerveenendaal.nl of via mail: oldtimertrekkersveenendaal@outlook.com

 

Brommers

Brommerliefhebbers kunnen zich verzamelen bij het prachtige brommermuseum van Cees Rijksen aan de Zuidelijke Meentsteeg 5 in Achterberg. U bent hier vanaf 09.30 uur van harte welkom. Om 11 uur vertrekt men gezamenlijk voor een rit met als eindbestemming de festivallocatie.

Deelname: inschrijving via website www.oldtimerveenendaal.nl

 

Meer informatie?

Email: info@oldtimerveenendaal.nl

Website: www.oldtimerveenendaal.nl

Facebook: https://nl-nl.facebook.com/oldtimerveenendaal/~

Bezwaarclausule

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u of een andere belanghebbende binnen zes weken na verzenddatum van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift sturen aan de raad/ het college van burgemeester en wethouders/ de burgemeester (zie ondertekening brief), Postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

In het bezwaarschrift vermeldt u het volgende:

- uw naam, adres, datum en ondertekening;

- een omschrijving van het besluit waar het bezwaar tegen gericht is (u kunt bijvoorbeeld de datum en het kenmerk van deze brief vermelden of een kopie meesturen);

- de reden waarom u bezwaar instelt.

 

Digitaal indienen

U kunt uw bezwaarschrift ook digitaal indienen via een webformulier op het digitale loket van de gemeentewebsite (trefwoord: “bezwaar en beroep”). Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op onze site www.veenendaal.nl is tevens meer informatie te vinden.

 

Voorlopige voorziening

Een bezwaarschrift schort de werking van dit besluit niet op. Als u dat wilt en u spoedeisend belang hebt, kunt u daarnaast bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Het adres daarvoor is:

Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

U kunt ook digitaal het verzoekschrift indienen en wel via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u ook beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op deze site is tevens meer informatie te vinden.

Naar boven