Besluitenlijst college 3 juni 2019 gemeente Oisterwijk

Het college heeft in de vergadering van 3 juni 2019 de volgende besluiten genomen:

 

Tussenrapportage van de gemeentearchivaris over het archief- en informatiebeheer in 2019

Het college heeft besloten de raad te informeren over de bevindingen in de tussenrapportage over het archief- en informatiebeheer in 2019.

Integrale gebiedsopgave A58

Het college heeft besloten om de ‘Integrale Gebiedsopgave A58 zone’ te verankeren in nieuw lokaal beleid. De uitwerking van knooppunt de Baars heeft daarbij prioriteit voor de gemeenten Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek en Tilburg ten opzichte van de andere opgaven langs de A58. Daarvoor vindt intensief en proactief afstemming plaats met deze gemeenten, Rijkswaterstaat en Waterschap de Dommel.

Vaststelling errata herindelingsadvies

Het college heeft de errata met betrekking tot het reeds vastgestelde herindelingsadvies vastgesteld. De wijzigingen zijn verwerkt in de definitieve versie van het herindelingsadvies. Dit heeft geen gevolgen voor het eerder genomen besluit.

Haaren: bijdrage reconstructie N65

Het college heeft (in het kader van preventief toezicht op grond van de Wet Arhi) ingestemd met het collegebesluit van de gemeente Haaren van 28 mei 2019 om de gemeenteraad van de gemeente Haaren voor te stellen om een krediet te voteren voor het project N65 en de bijbehorende begrotingswijziging vast te stellen.

Haaren: Jaarrekening 2018

Het college heeft (in het kader van preventief toezicht op grond van de Wet Arhi) ingestemd met het collegebesluit van de gemeente Haaren van 28 mei 2019 om de gemeenteraad van de gemeente Haaren voor te stellen om de jaarrekening 2018 vast te stellen en het nadelig saldo ten laste te brengen van de algemene reserve.

Haaren: 1e berap 2019

Het college heeft (in het kader van preventief toezicht op grond van de Wet Arhi) ingestemd met het collegebesluit van de gemeente Haaren van 28 mei 2019 om de gemeenteraad van de gemeente Haaren voor te stellen de Eerste Berap 2019, inclusief de voorgestelde financiële wijzigingen, vast te stellen en de voorgestelde kredieten te voteren.

 

 

Naar boven