Gemeenteblad van 's-Gravenhage

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
's-GravenhageGemeenteblad 2019, 14175Beschikkingen | afhandelingOmgevingsvergunning - Verlengen behandeltermijn regulier, Dwingelostraat ter hoogte van het perceel Dwingelostraat 11 te Den Haag

Algemene informatie

Het kappen van 1 esdoorn (stamomstrek 180 cm), staande aan de Dwingelostraat ter hoogte van het perceel Dwingelostraat 11 alsmede het herplanten van 1 amberboom

De kapactiviteit is aangevraagd in verband met voorgenomen bouwactiviteiten. Meer informatie over het bomenbeleid, kappen en herplanten vindt u op www.denhaag.nl, pagina Haagse Bomen.

 

Ons kenmerk: 201823571

Categorie:

  • -

    Kappen

Stadsdeel:

  • -

    Escamp

Locatie(s)

Dwingelostraat ter hoogte van het perceel Dwingelostraat 11

Datum bekendmaking besluit:

17 januari 2019

Ter informatie

Deze mededeling is ter informatie. Er geldt geen formele procedure om stukken in te zien, om in te spreken, of om een zienswijze, bezwaar of beroep in te dienen en om een voorlopige voorziening te vragen.

Locatie van de getoonde markers op de kaart

De activiteit vindt plaats binnen het door markers omgeven gebied. Deze kan afwijken van de feitelijke locatie waar de betreffende activiteit plaatsvindt. De werkelijke locatie is in het achterliggende dossier beschreven en beschikbaar.

Meer informatie?

Algemene informatie over de bekendmakingen van de gemeente Den Haag vindt u op www.denhaag.nl/bekendmakingen. U kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 14070.