Gemeente Beesel - Beoordeling M.E.R.-plicht Mariastraat 32 Reuver in verband met het uitbreiden van een inrichting voor de oppervlaktebehandeling van stalen producten

Burgemeester en wethouders van Beesel maken als bevoegd gezag, gelet op artikel 7.8b, vijfde lid, van de Wet milieubeheer, het volgende bekend.

Op 30 oktober 2018 is door Thielco Metal Coating een aanmeldingsnotitie beoordeling M.E.R.-plicht ingediend in verband met het uitbreiden van een inrichting voor de oppervlaktebehandeling van stalen producten aan de Mariastraat 32 te Reuver. Deze activiteit is onderworpen aan een Milieu-effectrapportage beoordeling ingevolge het Besluit milieu-effectrapportage jo. artikel 7.17 van de Wet milieubeheer.

Burgemeester en wethouders van Beesel hebben op 14 januari 2019 besloten dat er geen Milieu-effectrapport hoeft te worden opgesteld. Naar de mening van burgemeester en wethouders van Beesel leidt de voorgenomen activiteit, gezien de omstandigheden waaronder zij wordt ondernomen, niet tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu.

Het besluit met bijbehorende tekeningen en stukken kunnen vanaf 24 januari 2019 tot en met 7 maart 2019 gedurende zes weken worden ingezien. U kunt de stukken op werkdagen inzien in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1, Reuver bij de klantenbalie. U kunt hiervoor zonder afspraak terecht op maandag van 9:00 uur tot 19:00 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 9:00 uur tot 16:30 uur en op vrijdag van 9.00 uur tot 14.00 uur.

De beschikking betreft een procedure ter voorbereiding van het besluit op de aanvraag om een omgevingsvergunning. Conform artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht kan tegen deze beslissing alleen door de rechtstreeks belanghebbende (Thielco Metal Coating) bezwaar of beroep worden ingesteld.

Een bezwaarschrift moet binnen 6 weken worden ingediend bij het College van B&W van de gemeente Beesel, Postbus 4750, 5953 ZK Reuver.

Een bezwaar schorst de werking van een besluit niet. Daarvoor moet u een verzoek om een voorlopige voorziening richten tot de voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

Reuver, 14 januari 2019

Naar boven