Gemeente Vijfheerenlanden - Vijfheerenlanden legt focus op 2035 met Toekomsttour

In een Toekomsttour peilt de gemeente de komende maanden hoe inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties de toekomst van Vijfheerenlanden zien. Wat voor soort gemeente zijn we dan, hoe vervoeren we ons, hoe organiseren we zorg en hoe richten we onze woon- en leefomgeving in? Belangrijke vragen die bepalen hoe we als gemeente keuzes maken.

Focus 2035

De gemeente Vijfheerenlanden wil de komende vijftien jaren investeren in een vitale samenleving, betere bereikbaarheid, optimale kansen voor de inwoners en innovatieve duurzaamheid. Dit alles met behoud van de authenticiteit van de woonplaatsen. Momenteel wordt de toekomstvisie van uw nieuwe gemeente, Focus 2035, volop ontwikkeld. Tot en met het eind van 2019 zullen we via de website vijfheerenlanden.nl/focus2035 de details van deze plannen bekend maken. Hier kunt u deze plannen rustig doorlezen en informeren wij u over de manieren en momenten waarop wij met de inwoners in gesprek gaan.

Herkenbaarheid

U kunt het toekomstvisietraject herkennen aan een logo. We voeren de toekomstgesprekken over vijf thema’s. Waar woont u in 2035? Hoe duurzaam bent u dan? Van welk vervoer maakt u dan gebruik? Hoe organiseren we zorg in 2035? Waar en hoe kan onze economie groeien? Allemaal vragen die we met Focus 2035 willen beantwoorden. Het wordt een inspirerend proces. Doet u ook mee?

Wij stellen uw inbreng zeer op prijs en zien uw reacties graag tegemoet. Houd ook de Facebookpagina Gemeente Vijfheerenlanden in de gaten voor het laatste nieuws.

Naar boven