Gemeente Sittard-Geleen – concept  evenementenvergunningenbeleid

Het college en de burgemeester van Sittard-Geleen, ieder voor zover het hun bevoegdheid betreft, leggen het concept-evenementenvergunningenbeleid gedurende 6 weken ter inzage voor belanghebbenden, van 6 juni tot 19 juli 2019.

 

Korte toelichting

Het college en de burgemeester hebben doelen, huidige werkwijze en verbeteringen rondom het evenementenvergunningenproces inzichtelijk en transparant gemaakt.

 

Inzage

De schriftelijke stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis Geleen, bij de receptie, Markt 1, 6161 GE Geleen. De stukken kunnen worden ingezien van maandag tot en met vrijdag tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Indien wenselijk kan om een toelichting worden gevraagd. Hiervoor dient een afspraak te worden gemaakt via nancy.martens@sittard-geleen.nl.

Indien u de stukken digitaal wil inzien kunt u contact opnemen via nancy.martens@sittard-geleen.nl

 

Inspraakreactie

Gedurende de hiervoor vermelde periode kunnen belanghebbenden een inspraakreactie over het conceptbeleid naar voren brengen.

Dit kan per post door toezending aan de burgemeester van Sittard-Geleen, Postbus 18, 6130 AA Sittard, t.a.v. Team vergunningen / N. Martens onder vermelding van “inspraak evenementen”.

Voor het mondeling indienen van een zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via nancy.martens@sittard-geleen.nl (tel 046 – 477 7746).

 

Naar boven