BEKENDMAKING Ontwerp bestemmingsplan “3 parkwoningen Wehrerweg” met bijbehorend beeldkwaliteitsplan (NL.IMRO.1883.BPparkwonwehr-ON01), gemeente Sittard-Geleen

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat zij hebben ingestemd met het bestemmingsplan “3 parkwoningen Wehrerweg” alsmede met het daarbij behorende beeldkwaliteitsplan. Het bestemmingsplan ligt ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening in ontwerp ter visie.

Planbegrenzing:

Het plangebied betreft 6 percelen aan de Wehrerweg te Sittard, nabij de Nederlands-Duitse grens. De percelen zijn kadastraal bekend als Sittard, sectie S, nummers 2205 t/m 2210.

De locatie ligt aan de oostelijke rand van de kern van Sittard. Het plangebied wordt begrensd door de Wehrerweg, agrarische gronden / groenvoorzieningen en het perceel Wehrerweg 221.

Ter inzage .

Het ontwerpbestemmingsplan, het beeldkwaliteitsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 5 juni 2019 gedurende 6 weken (dus tot en met 17 juli 2019) ter inzage in de Stadswinkel Geleen (stadhuis, Markt 1). Het plan is ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen.

Gedurende de hierboven genoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk zijn zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad van Sittard-Geleen, Postbus 18, 6130 AA Sittard. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met het team ruimtelijke ontwikkeling, tel. 046-4778738.

Sittard-Geleen, 4 juni 2019

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen

Naar boven