Paracommerciële Drank- en horecavergunning, Wijkcentrum De Oever, Amstelstraat 1, Alkmaar

Namens het bestuur van Stichting Wijkcentrum Oudorp gevestigd aan de Amstelstraat 1 te Alkmaar,

is een aanvraag ingediend voor een drank- en horecavergunning.

 

De burgemeester van de gemeente Alkmaar maakt bekend dat hij voornemers is om aan Wijkcentrum De Oever een vergunning te verlenen ingevolge de Drank- en Horecawet, voor het exploiteren van een horecabedrijf met bijbehorend terras.

 

Deze stichting/vereniging is aan te merken als een paracommerciële inrichting als bedoeld in artikel 1 van de Drank- en Horecawet (een stichting of vereniging, die zich richt op activiteiten van recreatieve, sportieve, sociaal-culturele, educatieve, levensbeschouwelijke of godsdienstige aard).

 

Met inachtneming van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt de conceptvergunning vanaf 5 juni 2019 gedurende zes weken ter inzage. Wilt u een vergunning inzien dan kan dit alleen nadat u een afspraak hebt gemaakt bij de Unit Vergunning- en subsidieverlening via telefoonnummer 14 072.

 

Tegen dit voorgenomen besluit kunnen belanghebbenden gedurende deze periode van zes weken mondeling of schriftelijk zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijze kunnen worden gericht aan de burgemeester van Alkmaar, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar.

Naar boven