Bekendmaking anterieure afspraken plangebied Soeterbeekseweg 13; gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a. maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat tussen de gemeente Nuenen c.a. enerzijds en Initiatiefnemer anderzijds een overeenkomst tot kostenverhaal is gesloten.

De overeenkomst heeft betrekking op de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van drie woningen. Het gaat om splitsing van een bestaand gebouw/woning in twee woningen en een nieuwe woning.

 

Ter inzage

Ter voldoening aan artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) ligt met ingang van 23 januari 2019 een zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2, in Nuenen. Binnen genoemde termijn kan tijdens openingstijden kennis worden genomen van de zakelijke beschrijving bij de receptie van het gemeentehuis.

Tegen de gesloten overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Peters via 040-2631631.

 

Nuenen, 22 januari 2019

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven