Kennisgeving ontwerpbeschikking

 

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen voor de volgende aanvraag:

 

Zaaknummer

Adres

Voor

Verleend/Geweigerd

OLO 202/3566841

Habraken 1212 te Veldhoven

Bouwen

Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening en een nieuwe, de gehele inrichting omvattende, vergunning voor een milieu-inrichting voor Pe. Jo. De Graauw VOF

Verleend

 

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken zijn van donderdag 6 juni 2019 tot en met woensdag 17 juli 2019 voor iedereen beschikbaar. U kunt hiervoor een afspraak maken met de afdeling Mens en Omgeving via telefoonnummer 14 040 of email omgevingsloket@veldhoven.nl.

 

Binnen de inzagetermijn kan een ieder een zienswijze over de ontwerpbeschikking mondeling of schriftelijk kenbaar maken. Brieven kunt u richten aan burgemeester en wethouders, Postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. Zienswijzen kunnen niet per e-mail worden ingediend. Wilt u mondeling uw zienswijze naar voren brengen dan kunt u contact opnemen met de afdeling Mens en Omgeving. Stuur een e-mail naar omgevingsloket@veldhoven.nl of bel telefoonnummer 14 040.

Naar boven