Ontwerp Geluidsaneringsprogramma Kennemerstraatweg fase 2 ter inzage, Alkmaar

Het college van burgemeester en wethouders van Alkmaar maakt bekend dat het ‘Geluidsaneringsprogramma Kennemerstraatweg fase 2’ in ontwerp ter inzage ligt.

 

Het saneringsprogramma heeft betrekking op het voornemen om maatregelen te treffen die bijdragen aan het verminderen van geluidhinder veroorzaakt door wegverkeer. De maatregelen omvatten het aanbrengen van gevelisolatie aan 36 woningen aan de Kennemerstraatweg. De woningen zijn globaal gelegen tussen de Kennemersingel en de kruising met de Prinses Julianalaan en de Juliana van Stolberglaan.

 

Het wettelijk kader vormt de Wet geluidhinder met het Besluit geluidhinder en de Subsidieregeling sanering verkeerslawaai.

 

Het ontwerp Geluidsaneringsprogramma Kennemerstraatweg fase 2 en bijbehorende stukken liggen voor een ieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van woensdag 29 mei 2019 tot en met dinsdag 9 juli 2019 bij de servicebalie ‘Vergunning- en Subsidieverlening’ van het Stadskantoor aan het Mallegatsplein 10 in Alkmaar.

 

De openingstijden van het Stadskantoor zijn op maandag tot en met woensdag en vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur op afspraak en donderdag van 08:00 uur tot 20:00 uur op afspraak. U kunt een afspraak maken via de website van de gemeente Alkmaar of telefonisch via 14072 op maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur.

 

Daarnaast kunt u het saneringsprogramma langs elektronische weg inzien via onze website www.alkmaar.nl/inzage.

 

Ten aanzien van het ontwerp Geluidsaneringsprogramma Kennemerstraatweg fase 2 kan een ieder gedurende de bovengenoemde termijn een zienswijze indienen bij de gemeente.

 

Schriftelijke reacties kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 53, 1800 BC, ALKMAAR of info@alkmaar.nl. Daarnaast kunnen zienswijzen mondeling naar voren worden gebracht. Hiertoe kunt u een afspraak maken met de heer T. Mosch via 088 102 17 79 of via t.mosch@alkmaar.nl.

 

Burgemeester en wethouders van Alkmaar,

29 mei 2019

Naar boven