Joure, Vegelinsweg 1: aanvraag vergunning verplaatsen propaantank ter inzage (OV 20180501/4017957)

Wij zijn van plan een omgevingsvergunning te verlenen voor deze locatie. Het gaat om het gewijzigd uitvoeren van de in juni 2018 onder nummer OV 20170042/2613139 verleende vergunning voor het plaatsen van een propaantank ten behoeve van het vullen van gasflessen voor de ballonvaart: betreft aanpassing van de locatie. Rondom de nieuwe locatie van de tankinstallatie wordt een hekwerk geplaatst. De uitgebreide voorbereidingsprocedure is van toepassing.

Terinzagelegging

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 24 mei 2019 gedurende zes weken op werkdagen ter inzage op het gemeentehuis te Joure, Herema State 1 en op de servicepunten Dubbelstraat 1 te Balk en Vissersburen 88 te Lemmer.

Bent u het niet eens met dit project?

Gedurende genoemde termijn kan een ieder tegen het ontwerpbesluit een zienswijze kenbaar maken.

Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan burgemeester en wethouders van De Fryske Marren, Postbus 101, 8500 AC Joure. Digitaal indienen is ook mogelijk: info@defryskemarren.nl.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de gemeente, telefoonnummer 14 05 14.

Vragen?

Voor nadere informatie kunt u op werkdagen contact opnemen met een van de medewerkers van de afdeling veiligheid, vergunningen en handhaving via vorengenoemd telefoonnummer.

Naar boven