Het college van burgemeester en wethouders Nuenen heeft een aanvraag voor een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht ontvangen van N. Wijffelaars. De aanvraag betreft het wijzigen van een bestaand agrarisch bedrijf met rundvee gelegen aan Hool 1, 5684 PA te Nuenen.

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht besluiten de vergunning te verlenen.

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf  20 mei 2019 tot en met 1 juli 2019 ter inzage bij de gemeente Nuenen. Voor locatie, tijdstippen en dagen waarop u de stukken in kunt zien, verwijzen wij naar de website van de gemeente. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer J. Aarts van de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant, tel. (088) 3690 413

Degenen die zienswijzen hebben ingediend kunnen tot en met 1 juli  juni 2019 ten aanzien van de beschikking beroep instellen bij de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch (artikel 8:1 van de Algemene wet bestuursrecht). De beroepstermijn begint te lopen op de dag na de bekendmaking van dit besluit. Het toezenden van alle op de zaak betrekking hebbende stukken is niet nodig. Deze stukken zal de rechtbank bij ons college opvragen.Aan deze procedure is het kenmerk HZ_Wabo-2018-924 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit kenmerk te vermelden.

Eindhoven, 16 mei 2019.

Naar boven