Gemeente Amstelveen - aanvraag omgevingsvergunning toegekend - Poeloever 2 (Wonen aan de Poel bouwnummer 13) in Amstelveen

Zaaknummer Z18-009101

Gemeente Amstelveen heeft op 15 januari 2019 een besluit genomen op de aanvraag omgevingsvergunning voor het maken van een onderheid terras aan de achterzijde, een gevelwijziging aan de voorzijde en een kelder met koekoeken. De locatie is Poeloever 2 (Wonen aan de Poel bouwnummer 13) in Amstelveen. De omgevingsvergunning is toegekend.

Toelichting

De omschrijving van het project is gewijzigd ten opzichte van de bekendmaking van de aanvraag; tijdens het behandelen van de aanvraag is gebleken dat een deel van het project vergunningsvrij is en/of een door de aanvrager beoordeeld vergunningsvrij onderdeel toch vergunningsplichtig is gebleken.

Inzage

De bijbehorende documenten kunt u inzien bij de Balie Bouwen en Vergunningen in het raadhuis, Laan Nieuwer-Amstel 1 in Amstelveen. De actuele openingstijden vindt u op amstelveen.nl/baliebouwen.

Bezwaar

Bent u het niet eens met het besluit? Hoe u bezwaar kunt indienen leest u op amstelveen.nl/bezwaarschrift. De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift start op 16 januari 2019 en bedraagt 6 weken.

Naar boven