Geweigerde omgevingsvergunning voor het oprichten van twee gebouwen ten behoeve van een supermarkt op de locatie Zuiderweg 6, 1741 NA in Schagen

Zaaknummer: O-18-0380

Besluitdatum: 15 mei 2019

Besluit: geweigerde vergunning

Locatie: Zuiderweg 6, 1741 NA in Schagen

Omschrijving: het oprichten van twee gebouwen ten behoeve van een supermarkt

Indienen beroepschrift

Bent u het niet eens met deze beslissing? Bent u een belanghebbende en heeft u zienswijzen ingediend? Dan kunt u binnen zes weken na de dag van ter inzage legging van dit besluit in beroep. Bij dit besluit loopt de beroepstermijn van 21 mei 2019. U kunt in beroep gaan door een brief (beroepschrift) te sturen naar de Rechtbank Noord-Holland, Postbus 1621, 2003 BR, Haarlem. In uw brief vermeldt u in ieder geval de datum van uw brief, uw naam, adres, het besluit waartegen u beroep instelt en de redenen waarom u in beroep gaat. Vergeet niet uw handtekening te zetten.

Uw beroepschrift houdt niet de werking van het besluit tegen. Wilt u om spoedeisende redenen niet dat het besluit in werking treedt, dan kunt u tegelijk een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Rechtbank Noord-Holland.

Terinzagelegging

Het besluit en de bijbehorende stukken zijn met ingang van 20 mei 2019 gedurende zes weken digitaal in te zien via de website van de gemeente Schagen www.schagen.nl. De stukken kunt u vinden via het kopje Bestuur & Organisatie/ Regelgeving, beleid en publicaties.

Voor het inzien van fysieke stukken kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 0224 210 400.

Voorlopige voorziening

Als u een beroepschrift heeft ingediend dan schorst dat de werking van het besluit niet. Om het besluit (tijdelijk) buiten werking te stellen kunt u de voorzieningenrechter verzoeken een voorlopige voorziening te treffen als u daarvoor een spoedeisend belang heeft. Dit verzoek kunt u indienen bij de Rechtbank Noord-Holland, Postbus 1621, 2003 BR, Haarlem.

Kosten

Voor de behandeling van een voorlopige voorziening of een beroepszaak bij de rechtbank, brengt de rechtbank kosten in rekening. Dit heet griffierecht. Hetzelfde geldt voor de overige rechtsprekende instanties, zoals de Raad van State. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website www.rechtspraak.nl.

 

Naar boven