Ontwerpbesluit omgevingsvergunning, gedeeltelijk verbouwen van het pand tot hotel, brandveilig gebruiken van het pand, Maastrichterlaan 23, vaals

Burgemeester en Wethouders hebben op 01-02-2019 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor:

  • A.

    het afwijken van de voorschriften van het geldende bestemmingsplan “Kern Vaals”,

  • B.

    het gedeeltelijk verbouwen van het pand tot hotel op het perceel Maastrichterlaan 23 te Vaals, kadastraal bekend gemeente Vaals, sectie A, nummer 6343,

  • C.

    het brandveilig gebruiken van het pand op het perceel Maastrichterlaan 23 te Vaals, kadastraal bekend gemeente Vaals, sectie A, nummer 6343.

 

Ontwerpbesluit 

Burgemeester en wethouders zijn voornemens om, gelet op artikel 2.1 en artikel 2.13 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de omgevingsvergunning te verlenen voor de volgende activiteit(en):

  • A.

    Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

  • B.

    Bouwen

  • C.

    Brandveilig gebruiken

 

Inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen in verband hiermee ter inzage vanaf 17 mei 2019 tot en met 28 juni 2019 bij de sector Ruimte van de gemeente Vaals.

 

Zienswijzen

Gedurende bovenvermelde termijn kan een ieder gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij Burgemeester en Wethouders van Vaals, Postbus 450, 6290 AL Vaals. Na telefonische afspraak kunnen zienswijzen gedurende de inzagetermijn ook mondeling naar voren gebracht worden.

Naar boven