Ontwerpbesluit te verlenen omgevingsvergunning Boseind 10 te Boxtel

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boxtel zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor het uitbreiden van de bestaande inrichting ten behoeve van vleesverwerkingsactiviteiten op de locatie Boseind 10.

Het project heeft betrekking op de volgende activiteiten:

- bouwen bouwwerk (artikel 2.1 eerste lid onder a, van de Wabo)

- gebruiken in strijd met bestemmingsplan en voorbereidingsbesluit

(artikel 2.1 eerste lid onder c, van de Wabo)

- veranderen inrichting (artikel 2.1 eerste lid onder e, van de Wabo).

Het besluit fase-1 van 21 oktober 2015 voor het onderdeel veranderen inrichting wordt gewijzigd.

  •  

Inzage

Het ontwerpbesluit met de daarbijbehorende stukken ligt vanaf vrijdag 17 mei 2019 ter inzage. De termijn voor het indienen van zienswijzen loopt tot en met donderdag 27 juni 2019.

Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken met het team Omgevingsrecht via telefoonnummer (073) 553 1150 of via e-mail info-omgevingsrecht@mijngemeentedichtbij.nl

 

Zienswijze

Eenieder kan tot en met donderdag een zienswijze schriftelijk en/of mondeling indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel.

Mondelinge zienswijzen kunt u indienen bij de behandelend ambtenaar. Dit kan alleen op afspraak via het secretariaat van het team Vergunningen, Toezicht en Handhaving , telefoon (0411) 65 52 49. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht, wordt een verslag gemaakt.

De zienswijze, inclusief een eventuele reactie van de aanvrager, wordt bij de verdere besluitvorming betrokken. De indiener van de zienswijze wordt op de hoogte gesteld van het besluit.

 

Naar boven